Verkerschool Taraki & de Groot

Wil jij graag op een voordelige en prettige wijze én bij een leuke rijschool  je rijbewijs halen? Bij ons ben je daarvoor op het juiste adres. Ondanks de scherpe pakketprijzen die wij jou bieden, staat de kwaliteit voorop. Wij helpen jou graag snel, zelfstandig, zelfverzekerd en vooral veilig de weg op.

Wij zijn dé betere rijschool in de omgeving van Nieuw-Lekkerland. De rijlessen worden gegeven door 2 ervaren en zeer gemotiveerde instructeurs. Wij zijn allebei gecertificeerde instructeurs en blijven altijd op de hoogte van het laatste nieuws door de wettelijk voorgeschreven bijscholing. Wij zijn een SRB erkende rijschool! (zie: www.rijschoolbelang.nl). Als rijschool uit Nieuw-Lekkerland zijn we onder meer actief in:

Waarom kiezen voor onze rijschool?

  • Persoonlijke en doelgerichte aanpak
  • Altijd een vaste instructeur
  • Les in moderne, recente auto’s
  • Snel starten met je eerste rijles!
  • Spoed lessen mogelijk
  • Leuke acties & pakketkortingen!

Graag zouden we jou van harte welkom heten in één van onze nieuwe en comfortabele lesauto’s voor een geheel vrijblijvende proefles. Tijdens een proefles leer je de eerste beginselen van het autorijden en geven wij jou een eerlijk en uitgebreid advies over het aantal benodigde lessen om het examen rijbewijs B te kunnen behalen.

Voor meer informatie over de rijlessen, onze mogelijkheden en eventuele acties kijk snel verder op onze website of op onze facebookpagina. Zijn er toch nog vragen die op onze website niet beantwoord worden twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Wij geven les in o.a. de volgende plaatsen; Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuw-Lekkerland, AlblasserdamDordrecht, Kinderdijk,  Streefkerk, Oud-Alblas, Papendrecht enz.

Staat jouw plaats er niet bij? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden!

Ik wil een gratis rijles!