Rijschool Oud-Alblas

Rijschool Oud-Alblas; dé betere en voordelige rijschool in jouw omgeving. 

Ben jij op zoek naar een rijschool in Oud-Alblas of omstreken die kwaliteit biedt en voordelig is? Verkeersschool Taraki & de Groot doet er alles aan om jouw weg naar het rijbewijs zo prettig en kort mogelijk te laten verlopen! Je kunt bij onze rijschool terecht voor autorijlessen (categorie B) in o.a. Oud-Alblas en de directe omgeving daarvan.

Nieuwe lesauto’s

Wij rijden altijd in nieuwe, goed onderhouden, rookvrije en milieuvriendelijke auto’s. Zo ben je verzekerd van rijlessen zonder ongemak. Onze vestigingsplaatsen zijn Krimpen aan den IJssel en Nieuw-Lekkerland. Rijlessen worden aangeboden in de wijde omgeving van deze 2 plaatsen.

Aantrekkelijke tarieven

Op onze tarieven pagina kun je een duidelijk overzicht vinden met pakketprijzen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld met voor elk wat wils. Zo kun je als beginner maar ook als gevorderde bij ons terecht. Is er voor jou geen passend pakket dan stellen we een pakket op maat samen met een hoeveelheid lessen en examens die voor jou geschikt zijn. Op onze eerder genoemde tarieven pagina vind je een overzicht met de mogelijkheden en de daarbij behorende scherpe prijzen.

Ons doel als rijschool

Het doel van onze rijschool is om voor elk budget een gedegen rij opleiding te bieden daarom zijn er regelmatig acties! Voor de acties kun je op onze nieuws pagina kijken of op onze facebook pagina. Wij hopen op onze website genoeg informatie te bieden om al je vragen te beantwoorden, heb je toch nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, of vraag een proefles aan om het eens uit te proberen! Wie weet helpen wij jou binnenkort om te slagen!

Rijschool Oud-Alblas?
Verkeersschool Taraki & de Groot is hét adres bij jou in de buurt.

Ik wil een gratis rijles!