Rijschool Nieuw-Lekkerland

Rijschool Nieuw-Lekkerland dé betere rijschool bij jou in de omgeving.

Woon je in Nieuw-Lekkerland en zoek je een goede rijschool in Nieuw-Lekkerland? Dan kan Verkeersschool Taraki & de Groot je verder helpen. Als ervaren rijschool helpen we je graag om snel je rijbewijs te halen. Naast de snelheid waarmee je je rijbewijs haalt, is het voor ons belangrijk dat je in staat bent om in alle verkeerssituaties de beste oplossing te vinden. Op die manier kun je je veilig verplaatsen in het verkeer. Lees hieronder meer over Verkeersschool Taraki & de Groot, of meld je direct aan voor rijlessen in Nieuw-Lekkerland

Toegankelijke rijschool in de omgeving

Taraki & de Groot is als rijschool in Nieuw-Lekkerland een rijschool die toegankelijk is voor iedereen. Met de tarieven die we hanteren kun je op een betaalbare manier je rijbewijs halen. De instructeurs die de rijlessen in Nieuw-Lekkerland en omgeving geven zijn ervaren en op de hoogte van de laatste eisen van het CBR. Bovendien zijn de instructeurs geduldig en helpen ze je om iedere verkeerssituatie in te schatten en hiermee om te gaan. Op die manier kun je na het behalen van je rijbewijs veilig op pad!

Waarom Verkeersschool Taraki & de Groot?

Als je een rijschool in Nieuw-Lekkerlandzoekt dan is het fijn om te weten wat deze rijschool je kan bieden. Bij Verkeersschool Taraki & de Groot kunnen we je hierin verzekeren van de volgende kenmerken:

  • Betaalbare rijlessen in Nieuw-Lekkerland en omgeving
  • Ervaren instructeurs
  • Examengarantie
  • Betrouwbare en moderne lesauto’s
  • Hoge kwaliteit rijlessen in Nieuw-Lekkerland en omstreken
  • Vaste instructeur
  • Snel toewerken naar je rijbewijs

Doelgericht toewerken naar je examen

Beginnen met rijlessen is een mooie stap, maar het behalen van je rijbewijs is uiteraard je uiteindelijke doel. Verkeersschool Taraki & de Groot is zich daarvan bewust en daarom werken we vanaf je eerste les toe naar het halen van je rijbewijs. Dit doen we allereerst door een proefles waarin we een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt voordat je je rij examen kunt doen. Vervolgens starten we eerste met een aantal rijlessen in Nieuw-Lekkerland en de omliggende dorpen. De stap daarna zal zijn om de snelwegen op te zoeken en de verkeerssituaties in Dordrecht of zelfs Rotterdam mee te maken. Op die manier wordt je heel goed voorbereid op het verkeer wanneer je daadwerkelijk je rijbewijs hebt.

Examengarantie bij jouw rijschool in Nieuw-Lekkerland

Verkeersschool Taraki & de Groot is een rijschool in Nieuw-Lekkerland en omgeving die waarde hecht aan kwaliteit. Dit komt naar voren in de de aandacht die we iedere kandidaat schenken, maar willen we ook kracht bijzetten door een examengarantie te bieden op onze rij opleiding. Deze examengarantie houdt in dat wanneer je na minimaal 40 rijlessen in Nieuw-Lekkerland en omgeving examen doet, je een gratis her-examen mag doen wanneer je het eerste rijexamen niet haalt. Wel is het belangrijk dat je na het eerste rijexamen nog minimaal acht rijlessen afneemt bij onze autorijschool. Zo krijg je de tijd om je fouten te verbeteren en ga je goed uitgerust op weg naar je tweede rij examen!

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten van Taraki & de Groot en wil je rijlessen in Nieuw-Lekkerland? Neem dan gerust contact op. We zijn je graag van dienst als rijschool in Nieuw-Lekkerland en omstreken! Als eerste kennismaking kunnen we je een gratis proefles aanbieden bij onze autorijschool!

Ik wil een gratis rijles!