Algemene informatie

Waarom je rijbewijs B?
Je rijbewijs B is een eenmalige investering waar je, je leven lang plezier van hebt. Het maakt je onafhankelijk en zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment je kunt verplaatsen waar je heen wilt, zonder ergens rekening mee te hoeven houden zoals openbaar vervoer enz.

Kies voor een goede rij-opleiding!
Als jij je zelfstandig in het verkeer gaat mengen is het erg belangrijk om de goede kennis en vaardigheden te bezitten. Daarom is de keuze voor een goede rij-opeleiding en verkeersschool erg belangrijk. Wij helpen je graag op weg!

2todrive
Dankzij 2todrive kun jij al vanaf 16,5 jaar bij ons rijles gaan volgen. Vanaf je 17e mag je examen doen. Tot je 18e rij je met een door jou uitgekozen coach. Wil je meer weten? Kijk dan snel op www.2todrive.nl.

Stapsgewijs leren
Tijdens je opleiding krijg je rijles van een gecertificeerd instructeur. Samen met je instructeur ga je er aan werken om dat rijbewijs binnen te halen. Tijdens de rijlessen leer je stapsgewijs hoe je met de auto moet omgaan en met het verkeer er om heen.

Wij geven een stap voor stap rij-opleiding aangepast aan jou en jouw mogelijkheden. Enkele voordelen van onze opleiding op een rijtje:
• hoge kwaliteit opleiding
• opleiding in stappen door gebruik van modules
• gebruik van een leskaart ( waardoor je inzicht hebt in je vorderingen)
• betere voorbereiding op het zelfstandig rijden
• hogere slagingskans

Modules
De opleiding is opgebouwd in de volgende 4 modules
• voertuig bediening en beheersing
• het beheersen van eenvoudige verkeerssituaties en manoeuvres
• het beheersen van complexe verkeerssituaties en manoeuvres
• veilige en verantwoorde verkeersdeelname.

Theorie
Om je opleiding niet te vertragen is het verstandig om je theorie examen te behalen in de eerste 2 modules van je opleiding. Als je later begint en in het slechtste geval een paar keer zakt, moet je praktijk uitgesteld worden waardoor je misschien extra lessen moet nemen om het gat tot het examen te vullen. Dat zou zonde zijn!! Onze tip: bespaar je geld en begin op tijd met je theorie!

Tussentijdse toets (T.T.T.)
Een T.T.T. is een rij test die verloopt als een echt examen. Wij raden je aan deze toets in je pakket op te nemen. Deze toets heeft namelijk verschillende voordelen. Tijdens de T.T.T. kun je door het doen van bijzondere verrichtingen vrijstellingen halen bij het echte examen. Ook krijg je verschillende waardevolle tips mee van de examinator. De T.T.T. verloopt het zelfde als een echt examen. Doordat je al weet wat je kan verwachten hoef je dus ook minder zenuwachtig te zijn voor het echte examen. Onder zoek in 2012 wees uit dat het slagingspercentage voor het eerste examen 14,6 procent hoger is bij leerlingen die een T.T.T hebben gedaan.

De lesauto’s
Wij geven rijles  in 2 prachtige, recente, milieuvriendelijke en zeer comfortabele auto’s. Namelijk de Ford Fiesta en de Peugeot 208. Heb je erg veel zin gekregen om in 1 van deze auto’s te rijden? Vraag dan snel een proefles aan!

Rijlessen

Ik wil een gratis rijles!