Opfriscursus

Voelt u zich niet meer zeker achter het stuur en in de auto? Of bent u al lange tijd niet meer in de auto gestapt? Misschien zou een opfriscursus u dan helpen. Tijdens een opfriscursus werkt u aan uw zelfvertrouwen en krijgt u de auto weer helemaal onder controle zodat ú met de auto rijdt in plaats van de auto met u. Tijdens de cursus krijgt u ook alle kans om de nieuwe ontstaande verkeersregels en borden onder de knie te krijgen.  Heeft u een specifieke moeite, angst of probleem? Ook dan bent u van harte welkom voor een opfriscursus.

Waarom kiezen voor onze rijschool?

  • Spoed lessen mogelijk
  • Geen wachtlijst: direct starten!
  • Persoonlijke en doelgerichte aanpak
  • Altijd een vaste instructeur
  • Les in een nieuwe auto
  • Examengarantie
  • Leuke acties!

Graag zouden we jou van harte welkom heten in één van onze nieuwe en comfortabele lesauto’s voor een geheel vrijblijvende proefles. Tijdens een proefles leer je de eerste beginselen van het autorijden en geven wij jou een eerlijk en uitgebreid advies over het aantal benodigde lessen om het examen rijbewijs B te kunnen behalen.

Voor meer informatie over de rijlessen, onze mogelijkheden en eventuele acties kijk snel verder op onze website of op onze facebookpagina. Zijn er toch nog vragen die op onze website niet beantwoord worden twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Wij geven les in o.a. de volgende plaatsen; Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuw-Lekkerland, AlblasserdamDordrecht, Kinderdijk,  Streefkerk, Oud-Alblas, Papendrecht enz.

Staat jouw plaats er niet bij? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden!

Rijlessen

Ik wil een gratis rijles!